Pyt knap

En “Skidt pyt knap” er en sjov måde at minde dig selv om at tage tingene i stiv arm og ikke bekymre dig for meget. Her er en DIY guide til at lave din egen “Skidt pyt knap”:

Materialer:
– En knap (gerne en større knap, så det er nemt at trykke på den)
– Et stykke papir
– En pen
– En saks
– Lim (f.eks. en limpistol)
– En nål og tråd

Trin 1: Skriv “Skidt pyt” på papiret
Start med at skrive “Skidt pyt” på papiret. Skriv det med store bogstaver og i en farve, der er let at læse.

Trin 2: Klip papiret til størrelsen på knappen
Brug saksen til at klippe papiret til størrelsen på knappen. Du vil gerne have, at papiret passer perfekt på knappen, så det ser godt ud, når det er færdigt.

Trin 3: Lim papiret på knappen
Påfør lim på bagsiden af papiret og placér det på knappen. Sørg for at centrere papiret på knappen og tryk det godt fast.

Trin 4: Sy knappen på tøjet
Brug nål og tråd til at sy knappen fast på tøjet. Vælg en placering, der er synlig og let at nå, så du kan trykke på knappen, når du har brug for det.

Trin 5: Test knappen
Test knappen ved at trykke på den og sige “Skidt pyt”. Hvis alt fungerer som det skal, har du nu din egen “Skidt pyt knap”.

Du kan tilpasse denne DIY guide ved at bruge forskellige farver, skrifttyper og størrelser på knappen. Du kan også lave flere knapper og give dem som gaver til dine venner eller familie. Uanset hvad du vælger at gøre, vil en “Skidt pyt knap” være en sjov og nyttig påmindelse om at tage tingene i stiv arm og ikke bekymre dig for meget.

Del på:

Læs også

Hjemmelavet bogmærke

Hjemmelavede bogmærker er en fantastisk måde at udtrykke din kreativitet og personlige stil på. Det er også en praktisk måde at holde styr på dine