8 fantastiske opskrifter på hjemmelavet sæbe

Hjemmelavet sæbe er en fantastisk måde at tilføre dit badeværelse en personlig og unik touch på. Det er også en sjov og kreativ hobby, der kan hjælpe dig med at spare penge på dyre butikskøbte sæber. Her er otte fantastiske opskrifter på hjemmelavet sæbe, som du kan prøve derhjemme:

  1. Lavendel og havsalt sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase, 1 spiseskefuld tørret lavendel og 1 spiseskefuld havsalt i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  2. Eucalyptus og mint sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase, 1 spiseskefuld tørret eukalyptus og 1 spiseskefuld tørret mynte i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  3. Citron og timian sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase, 1 spiseskefuld tørret timian og 1 spiseskefuld citronsaft i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  4. Honning og havregryn sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase, 1 spiseskefuld honning og 1 spiseskefuld havregryn i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  5. Kokos og lime sæbe: Bland 1 kop smeltet kokosolie, 1 kop smeltet sheasmør, 1 spiseskefuld limejuice og 10-15 dråber limeæterisk olie i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  6. Rose og vanilje sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase, 1 spiseskefuld tørret roseblomster og 1 spiseskefuld vaniljepulver i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  7. Tea tree olie sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase og 10-15 dråber tea tree æterisk olie i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3 timer.
  8. Chokolade og mandel sæbe: Bland 1 kop smeltet glycerin sæbebase, 1 spiseskefuld kakao og 1 spiseskefuld mandelolie i en skål. Hæld blandingen i en sæbeform og lad det køle af i 2-3

Del på:

Læs også

Hjemmelavet bogmærke

Hjemmelavede bogmærker er en fantastisk måde at udtrykke din kreativitet og personlige stil på. Det er også en praktisk måde at holde styr på dine