Velkommen til KreaFuld.

Bloggen til dig, som ønsker at kombinere hyggestunder med børnene og samtidig lære dem, at leg sagtens kan foregå med fokus på genbrug eller med ting hentet fra naturen og stadig vække lige så meget glæde.

Bloggen skal fungere som en kreablog med børnene i centrum. Et kreativt inspirationsunivers, hvor du kan få idéer til, hvordan dine børn kan udfolde deres kreative sider, og hvilke gør-det-selv-projekter du kan lave sammen med dine børn. For hvad mere fantastisk end at skabe sit eget legetøj? På den måde kan dit barn sætte sit eget personlige præg på sine ting. Det kan eksempelvis være farve, størrelse osv. af deres racerbil, racerbane eller legetøjskøkkenet, som alt uden tvivl vil kunne laves i genbrugsmaterialer.

Hvorfor Kreafuld?

KreaFuld centrerer sine DIY-opskrifter omkring genbrugsmaterialer. Vi ønsker nemlig at gøre op med den forbrug-og-smid-ud-kultur, som desværre eksisterer. Dagligt smides der en masse produkter ud, som sagtens kan bruges og upcycles. Det kan omdannes til legetøj eller ting til værelset – faktisk er det KUN fantasien der sætter grænser for genbrugsuniverset. Det er her KreaFuld kommer på banen. Vi ønsker at give dig og dine børn idéer til, hvordan man kan omdanne helt almindelige hverdagsmaterialer, som ellers ville være blevet smidt ud, til det fedeste legetøj!

Navnet KreaFuld er opstået med tanken om, at vi som mennesker og særligt børn er fuld af kreativitet. Denne kreativitet ønsker vi at vække til livs med vores KreaFulD-univers.

Del dine kreationer

Vi har gjort det nemt hos KreaFuld ved at kategorisere alle vores DIY-opskrifter med en sværhedsgrad, som går fra 1-3. 1 karakteriseres som det nemmeste og 3 som det sværeste. Du kan dermed nemt kan se, hvor svær en DIY det er. På den måde er det lettere for dig at vælge opskriften som passer dig og dine børn.

Vi håber, at I har lyst til at følge med og afprøve vores DIYs. Hvis I bruger vores opskrifter og deler dem på Instagram, så #kreafuld eller @kreafuld, så bliver vi så glade!