Kreative efterårsferieprojekter

Sværhedsgrad 1 / 3

Kreative efterårsferieprojekter

Lige om lidt er det efterårsferie, og det betyder for mange også tid med børnene. For os betyder det i høj grad kreativitet med børnene. Vi elsker at være kreative sammen med børnene, og efterårsferien skaber de perfekte rammer for netop dette!

Mangler du inspiration til, hvad du og børnene kan lave sammen i ferien? Så samler vi her nogle af vores forslag til gode efterårsferieprojekter. Husk du til enhver tid på vores blog kan vælge projekter efter det tidsestimat, som du ønsker at bruge på projektet. Vi har nemlig inddelt vores kategorier i hhv. 0-15 min DIYS, 15-60 min DIYS og +60 min DIYS.

Har du husket at deltage i vores konkurrence? Hvis ikke, så skynd dig at deltage lige her. Konkurrencen slutter i morgen fredag d.12. oktober kl.20.00

Vores forslag til efterårsferieprojekter

Legetøjsbåd

Selvom denne ikke længere kan bruges i badebassinet, så er vi sikre på, at den er et hit i badekarret eller blot i en balje med vand.

Mini bordfodbold

Efterårsferien kan måske byde på regn og blæst, og hvad mere perfekt end så at have sit eget mini bordfodbold? Dette projekt tager lidt længere tid, men vi garanterer, at det er sjovt både at lave og bruge!

LEGO-lampe

Vi ved, at rigtig mange har en masse LEGO til rådighed, og derfor foreslår vi dette projekt. Du og børnene kan nemlig lave jeres helt egen lampe til børneværelset. Det er et projekt, som tager lidt lang tid, da man først lige skal udvælge alle klodserne, men det er perfekt til de mere grå dage i efterårsferien.

Hjemmelavet uro

Efterårsferie er for mange også ofte lig opgraderinger på børneværelset. Vi foreslår denne fine uro. Det ville også være en perfekt gave at give, hvis nogle venter sig en lille en. Så måske I allerede kan gå i kast med julegaverne?

Luftballon

Denne idé er lidt i tråd med ovenstående, men ikke desto mindre er den virkelig fin! Vi lavede luftballonen i nogle gamle magasiner, som vi havde liggende. Vi er sikre på, at denne idé vil være et ideelt efterårsferieprojekt til børneværelset. Eller måske I også kan lave denne som en julegaveidé?

Vi håber, at I fik lidt inspiration til, hvad I kan lave af efterårsferieprojekter med børnene.

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

fifteen + 10 =