DIY LEGO-lampe

Sværhedsgrad 1 / 3

Tid: 60 minutter inkl. tid til at finde klodserne

LEGO-lampe

Vi elsker LEGO, og vi ved, at det kan bruges til alverdens kreationer og lege på børneværelset. Vi ved samtidig, at mange ofte har rigtig mange klodser liggende, så hvorfor ikke også bruge klodserne til at lave den fedeste gør-det-selv lampe til børneværelset? Det er ikke svært, og dit barn kan få lov til at designe lige præcis dén lampe, som han/hun ønsker sig. Det er kun børnenes kreativitet, som sætter grænserne.

Det er et hyggeligt og nemt DIY-projekt, som dit barn sagtens selv kan gå i kast med. Vi ved allerede, at LEGO inviterer til god leg, og vi tør næsten garantere, at dette gør-det-selv projekt ikke er en undtagelse. Samtidig vil det pynte så fint med en af børnenes kreation på værelset.

Det skal du bruge: 

  • Gennemsigtige og farvet LEGO-klodser 
  • LEGO-plader 
  • Elektrisk stearinlys eller lommelygte 

Sådan bygger du din LEGO-lampe: 

  1. Find en LEGO-plade, som du kan bruge som fundament. 
  2. Find en masse klodser i yndlingsfarven eller yndlingsfarverne 
  3. Find nogle gennemsigtige klodser, vinduer eller klodser med huller i. På den måde kan lyset lyse ud.
  4. Byg en kasse af de farvet og gennemsigtige klodserne. Lad et lille hul være i en af siderne, så du kan få stearinlyset/lommelygten ind og ud. 
  5. Når du er færdig med at bygge, skal der låg på, så lyset holdes inde. 
  6. Når låget er kommet på, kan du vælge at fortsætte kreationen eller blot stoppe. 
  7. Sæt en lommelygte eller et elektrisk stearinlys ind gennem hullet og værsgo – så har du den fedeste gør-det-selv LEGO-lampe. 

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

nine + nine =


Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent?access_token=8388497820.1677ed0.51115afb09e24680abf063362fed94b4&count=10): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /nas/content/live/kreafulddk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/instafeed.php on line 69

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nas/content/live/kreafulddk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/instafeed.php on line 71