KreaFuld i Hendes Verden

Sværhedsgrad 1 / 3

Kreafuld er i hendes verden

Vi er så heldige, at vi i denne uge er i Hendes Verden med en af vores kreationer. Vi er særlig stolte af, at de har lyst til at dele en af vores gør-det-selv projekter med deres læsere. De har skrevet en rigtig fin lille artikel om os. De tipper i artiklen om, at hvis man går ind for en grønnere hverdag, så bør man tjekke os ud. Det er noget, som varmer vores hjerte. For det er jo hovedessensen ved KreaFuld. Nemlig at være kreativ med så få ting som muligt – og allerhelst genbrug eller ting fra naturen. Det er både godt for miljøet og økonomien.

Vores kreation, som er i Hendes verden

Den kreation, som Hendes Verden deler i denne uges blad, er vores Mini bordfodboldbord. Det hjemmelavet mini bodfodboldbord er lavet hovedsagligt i genbrugsmaterialer. Det er et projekt, som er perfekt til denne tid. For hvis vejret svigter uden for, så har børnene blot et indendørs minifodboldbord.

Som I måske kan læse på billedet, så skriver Hendes Verden, at vi er: “en blog med børnene i centrum, hvor fokus er på genbrug og brug af materialer fra naturen. Det er et grønt initiativ, vi gerne vil slå et slag for”.

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

five × five =