Hjemmelavet sky guirlande

Sværhedsgrad 1 / 3

Tid: 20 minutter

DIY sky guirlande

Vi har lavet en hjemmelavet sky guirlande. Det er supernemt, og lavet i genbrugsmaterialer! En guirlande eller ranke, som de også til tider bliver kaldt, er en god og nem måde at dekorere børneværelset på. Man kan nemt skifte den ud, hvis man bliver træt af motiverne eller farverne. Vores hjemmelavet sky guirlande koster tæt på ingenting, så det er virkelig en god løsning til at peppe børneværelset lidt op.

Hvem siger, at din hjemmelavet guirlande skal være med skyer? Du kan også lave den med stjerner, hjerter, flyvemaskiner – du bestemmer helt selv, men det er virkelig en nem DIY, og det er også en utrolig hyggelig DIY at lave.

Læs også: Hjemmelavet uro lavet ud af magasiner.

Det skal du bruge:

 • Magasiner eller tilbudsaviser (gerne i lidt kraftigt papir)
 • Papir eller karton
 • Saks
 • Hvid sytråd
 • Tynd nål

Sådan laver du din hjemmelavet sky guirlande:

 1. Klip en sky skabelon i et stykke papir eller karton, som du kan genbruge til alle skyerne i guirlanden.
 2. Riv nogle sider ud af magasiner. Du kan vælge, at siderne skal være ensartet, have tekst eller billeder på. Vi valgte forholdvis neutrale sider.
 3. Tegn med din skabelon skyerne på de udrevne magasinsider.
 4. Klip skyerne ud.
 5. Prik forsigtigt med nålen et lille hul i hver side af alle skyerne. Dette er så, du kan trække skyerne på en snor.
 6. Læg skyerne op i den rækkefølge, som du ønsker, at de skal være på selve guirlanden. Det er en god idé at ligge dem på et bord eller gulv, inden man trækker dem på snoren, så man er sikker på, at det er sådan man ønsker, at resultatet skal være.
 7. Tråd din nål med sytråd
 8. Træk forsigtigt skyerne på snoren.
 9. Så skal din hjemmelavet sky guirlande blot hænges op. Du kan enten hænge den på en væg, fra en hylde på børneværelset, på en sengekant – mulighederne er mange.

Hjemmelavet sky guirlande

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

three × 4 =