DIY-inspiration til halloweenpynt

Sværhedsgrad 1 / 3

Tid: 20 minutter

Hjemmelavet halloweenpynt

Vi har det sidste stykke tid fået lavet forskelligt hjemmelavet halloweenpynt. Al pynten er nem og hurtig at lave og koster ikke alverdens. Faktisk kan man finde materialer til meget af halloweenpynten enten i hjemmet eller i naturen. Ingen af projekterne tager over 20 minutter, så hvis du lige mangler det sidste halloweenpynt eller bare gerne vil lave mere, så er indlægget lige noget for dig!

Garnspøgelse

Lav spøgelser ud af garnrester. Spøgelset er nem og hurtig at lave. Vi lavede vores spøgelse i hvidt garn, men det er kun din eller børnenes fantasi, som sætter grænser for, hvilken farve spøgelset skal være.

Halloween lanterner

Halloween er en mørkere tid, og mange bruger græskar til at lyse op i mørket. Vi lavede disse halloween lanterner, som du kan stille udenfor for at give lidt halloweenstemning.

Kastanje-flagermus

Mange laver i efteråret en masse forskellige kastanjedyr. Vi legede derfor lidt med ideen om at lave et kastanjedyr, som var perfekt til halloweenpynt. Det kom der disse kastanje-flagermus ud af. De er nemme at lave, da man ikke skal bore huller til tændstikker.

Toiletrulle-flagermus

Kan man få nok flagermus til sin halloween? Ikke hvis du spørger os. Denne flagermus er så nem at lave, og så er den endda lavet i genbrugsmateriale. Flagermusens krop er nemlig lavet af en toiletrulle.

Halloween guirlande

Denne guirlande er det perfekte halloweenpynt. Den er super nem at lave, og det er et projekt, som man nemt kan lave sammen med børn. Det tager ikke særlig lang tid, og materialerne er formentlig nogle, som de fleste allerede har derhjemme.

Hjemmelavet halloweenpynt

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

13 − five =