Smarte opbevaringsløsninger

Sværhedsgrad 1 / 3

Smarte og billige opvaringsløsninger

Kan man nogensinde få nok opbevaringløsninger? Nej, vel? Opbevaring kan man altid bruge, og ofte har man alt for lidt af det. Hvis man er et kreativt væsen eller bare har børn, så har man hurtigt mange ting, som skal opbevares. Nogle gange er det en masse småting som perler, klodser. Ja, vi kunne blive ved.

Vi forsøger derfor ofte at tænke i smarte opbevaringsløsninger, som samtidig er i genbrugsmaterialer. For hvorfor købe en masse opbevaringsløsninger, hvis man blot kan bruge noget af det, man har derhjemme?

Vi har forskellige opbevaringsløsninger i hjemmet som er i genbrugsmaterialer. Denne gang deler vi vores opbevaringsløsninger til småting.

Vil du gøre din sæbedispenser mere interessant for børnene? Så se denne løsning.

Det har vi brugt:

  • Glas
  • Madbeholder (som I kan se lige nedenunder inden vi rengjorde den fuldkommen)

Genbrug dine gamle bøtter til opvaringsløsninger

Sådan har vi lavet vores opbevaringsløsninger:

  1. Find de beholdere, som du ønsker at bruge. Vores beholder med trætingene i er oprindeligt en beholder, som vi har fået i forbindelse med noget take-away.
  2. Rens beholderne. Vores låg havde, som du kan se, tekst stående omkring den ret, som vi havde fået. Det har vi selvfølgelig fjernet.
  3. Hvis du bruger glas til opbevaring, så er det en fordel at pille etiketterne af. Vi synes, at det er flottere, når glasset er uden diverse etiketter. Du kan fjerne etiketterne ved at lægge glasset i blød eller bruge noget eddike.
  4. Når du har renset din ønskede beholder, så fylder du blot indholdet i.
  5. Nemt og simpelt ikke?

Tip: hvis du har en dymo, så tilføj en label med eksempelvis ‘Røde perler’. Det ser det super fint ud og er lige prikken over i’et.

Har du en god idé til, hvordan man med genbrug kan lave gode løsninger til opbevaring? Så del det endelig med os, og lad os sammen blive bedre til genbrug.

Smarte og billige opvaringsløsninger

Smarte og billige opvaringsløsninger

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

four − four =