Halloween DIY flagermus

Sværhedsgrad 1 / 3

Tid: 15 minutter

halloween DIY flagermusHalloween er snart over os, og det betyder i de flestes tilfælde også halloween pynt, græskar udskæring og halloween kostumer.

Vi har givet os i kast med at lave halloween DIY pynt i genbrugsmaterialer. Hvis du har mod på det, så er vi sikre på, at du også sagtens kan lave de fedeste halloween kostumer i genbrugsmaterialer.

Vi vil den næste måneds tid løbende dele idéer til halloween pynt, som du nemt og forholdsvist billigt selv kan lave.

Har du flere toiletruller tilovers? Så se her.

Det skal du bruge:

 • En tom toiletrulle
 • Sort karton
 • Touch eller maling – eventuelt i flere farver. Vi brugte blå, rød og sort.
 • Saks
 • Lim eller limpistol (OBS! Vi anbefaler, at en voksen hjælper til med limpistion)

Sådan laver du en halloween DIY flagermus:

 1. Bøj midt på toppen af toiletrullen ind mod hinanden – sådan at den ene lukker over den anden, og de lukker af.
 2. Tegn eller mal et flagermusens ansigt på toiletrullen
 3. Tegn flagermusens vinger på karton – sørg for, at den har et stykke karton, som kan bruges til at bukke og sætte fast på toiletrulle med lim
 4. Klip vingerne ud
 5. Buk et lille stykke af det inderste af vingerne, så du kan påsætte dem på toiletrullen
 6. Lim vingerne fast på hver sin side af toiletrullen. Sørg for, at flagermusens ansigtet er i centrum. (OBS! Vi anbefaler, at en voksen hjælper til, hvis I bruger limpistol)
 7. Så er din halloween DIY flagermus klar.

Tip: Hvis du ønsker din flagermus skal hænge ned fra loftet, så kan du binde en snor fast i bunden af toiletrullen. På den måde kommer din flagermus til at hænge med hovedet ned.

Du kan meget nemt lege med, hvilket udtryk din flagermus skal have. Skal den være glad, sur eller uhyggelig? Det ansigt du tegner eller maler gør en kæmpe forskel. Du kan eventuelt også købe nogle runde rulleøjne og bruge dem som flagermusens øjne.

halloween DIY flagermus

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

19 + two =


Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent?access_token=8388497820.1677ed0.51115afb09e24680abf063362fed94b4&count=10): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /nas/content/live/kreafulddk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/instafeed.php on line 69

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nas/content/live/kreafulddk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/instafeed.php on line 71