Halloween DIY lanterner

Sværhedsgrad 1 / 3

Tid: 10 minutter

Halloween DIY lanterner

Vi har lavet disse halloween DIY lanterner. Som I måske allerede har bemærket, så elsker vi at lave halloween DIYs. Du kan se disse to indlæg, som også er halloween relateret: Sådan laver du garnspøgelser og Halloween DIY flagermus.

Halloween er en begivenhed, hvor man kan lave alverdens (u)hyggelige gør-det-selv projekter. Vi vil gerne vise, at det ikke behøver at koste en formue at pynte amok til halloween. Meget af pynten kan du nemlig lave med ting, som de fleste har i hjemmet. Denne DIY er ingen undtagelse.

Omdan et tomt rødbedeglas eller syltetøjsglas til en spøgelseslanterne med kun toiletpapir, touch og noget lys.

Det skal du bruge:

 • Et glas med låg. Eventuelt et tomt rødebedeglas, syltetøjsglas eller lignende.
 • Toiletpapir
 • En sort touch
 • Lyskæde eller elektrisk stearinlys
 • Limstift eller limpistol (OBS! Vi anbefaler, at en voksen hjælper til med limpistion)

Sådan laver du din halloween DIY lanterner:

 1. Rens glasset, så der ikke er klistermærker eller etiketter på.
 2. Tag toiletpapiret og vikl forsigtigt rundt om glasset. Du skal være lidt varsom, da papiret meget nemt knækker.
 3. Vikl hele glasset ind i et tyndt lag toiletpapir.
 4. Når du har viklet hele glaset ind i et tyndt lag toiletpapir, limer du det sidste stykke toiletpapirfast, så det ikke flapper. Vi limede vores fast med en limpistol. (OBS! Vi anbefaler, at en voksen hjælper til, hvis I bruger limpistol).
 5. Farvelæg med touch øjne og mund til spøgelset. Du skal være meget forsigtigt, da man nemt kan ødelægge papiret, hvis man trykker for hårdt med touchen.
 6. Sæt lys ned i glasset. Det kan være en lyskæde, elektrisk stearinlys eller et bloklys. Vi brugte et elektrisk stearinlys til det lille glas, og i det store glas brugte vi en lyskæde og et elektrisk stearinlys.
 7. Stil dine halloween DIY lanterner udenfor eller et mørkt sted indendørs, og så er der klar til uhyggelig halloween belysning.

Hvis du har et godt halloween gør-det-selv projekt, som er baseret på genbrugsmaterialer, så del endelig med os på Instagram, så vil vi dele inspirationen i vores story.

Halloween DIY lanterner

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

5 + two =