Genbrug dine konservesdåser

Sværhedsgrad 1 / 3

Genbrug konservesdåser

Genbruger du dine tomme konseveresdåser? Hvis ikke, så håber vi, at dette indlæg kan få dig til det. Dine tomme konservesdåser kan nemlig bruges til en masse. Vi  prøver med dette indlæg at vise jer, hvad man blandt andet kan bruge ens tomme konservesdåser til.

For hvorfor blot smide dem i en skraldespand, når de kan bruges til langt mere?

Du kan vælge at bevare det ‘rå’ look, som vi har gjort, eller du kan spraymale dem. Det kommer helt an på, hvilket udtryk, som du ønsker. Du kan også bruge dem til mindre opvaring på et kontor, og så blot tilføje en dymo-label, hvor der eksempelvis står ‘batterier’.

Mangler du inspiration til smarte og nemme opbevaringsløsninger? Så bliv inspireret i dette indlæg.

Det skal du bruge:

  • Tom konservesdåse
  • Blyanter
  • Plante

Sådan kan du bruge dine konservesdåser:

  1. Rens dine konservesdåser. Sørg for de er grundigt vasket indvendigt, så der ikke sidder rester fra eksempelvis flåede tomater eller lignende tilbage. Det er en god idé at sætte dine konserves i blød.
  2. Fjern etiketterne. Dette kan du gøre ved at lægge konservesdåserne i en balje varmt vand.
  3. Fyld indholdet, som du skal have opbevaret i din konserves.

Som du kan se, så kan man sætte en plante i eller bruge det til opbevaring til blyanterne på kontoret eller børneværelset. Den konservesdåse, som vi har brugt er forholdsvis stor. Hvis du har en mindre konservesdåse, kan du plante små planter i eller småopbevaring.

Har du en god idé til, hvordan man kan bruge konservesdåser? Så lad os endelig høre fra jer, så vil vi meget gerne blive inspireret.

Genbrug konservesdåser

Husk at følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler hver gang, at vi poster nye kreative genbrugsidéer. Laver du vores genbrugsidé? Så vil vi så gerne følge med i jeres udformning. #kreafuld eller @kreafuld  på jeres billeder på Instagram – vi glæder os til at se din kreative udformning!

Din kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.*

four × 4 =